Voor 2000 - thaiwi-inc

Ga naar de inhoud
ThaiWi-inc-voor 2000
ThaiWi-Inc nieuwjaarswens 1974
ThaiWi-Inc nieuwjaarswens 1974
ThaiWi-Inc nieuwjaarswens 1974
ThaiWi-Inc nieuwjaarswens 1974
ThaiWi-Inc nieuwjaarswens 1974
Rubber Press
We hielden van Underground. Het was wat er gebeurde aan de West Coast van Amerika.
De psychedelische muziek van eind jaren zestig, de strips van Gilbert Shelton met de Fabulous Furry Freak Brothers, Robert Crumb met zijn majestueus bekonte dames, de Real Free Press en wat er al niet meer gehuld in hasjdampen kwam aanwaaien.
Wij beklommen telkens weer het steile trapje naar de vliering van het schuurtje aan de Maas, waar we de basis legden voor ons ThaiWi oeuvre met hoofdrollen voor Big George, Mister Musca en de andere hoofdpersonen van ons eigen magazien Rubber Press.
Dorpsperikelen
Kasteeltuinen Arcen Blik in de glazen bol.
Het Vossekrantje was het gestencilde advertentieblaadje, uitgegeven door de plaatselijke schoenmaker. De redactionele formule liet het na enig aandringen toe dat we er wekelijks een pagina strip in mochten plaatsen.
 
 
Dat leidde uiteindelijk tot twee iconische spreads over de Kasteeltuinen die in die tijd werden bedacht en aan de bevolking verkocht.
Wij liepen op de zaken vooruit en schetsten het ‘Riesarium’ (naar burgemeester Rie van Soest-Jansbeken) tot in de laatste toeristische details.
Voor ons was het een schrikbeeld, maar later hoorden we van een van de initiatiefnemers dat we een akelig accuraat beeld hadden geschetst, ze waren zelfs even bang geweest dat we stiekem inzage hadden gehad in de plannen.
ThaiWi Inc
Als we serieus worden
stoppen we

Terug naar de inhoud